måndag 14 januari 2013

Och så gick det åt skogen!

Jag var faktiskt hyfsad glad förra veckan, hade ju lyckats lite med att gå upp. Så kommer bakslaget denna veckan... Jag har gått ner igen (gått ner det jag gick upp och en del till). Vet att det blev lite knassigt med maten i helgen och så men inte att jag ska ha gått ner så mycket! Jag menar att jag har ju ätit bra under resten av veckan och tränat som jag har gjort tidigare veckor.... Fattar mig inte på vågen ibland!!!

Känner nog just nu en rätt så stor hopplöshet, hur ska jag göra för att bli "frisk". Jag och sambon är ju anmälda till en del tävlingar i vår/sommar/höst och för att kunna genomföra de måste jag ju få träna (iallfall lite)... Inser ju att det rätta är ju att minska ner på träningen, eller att ta ett träningsuppehåll. Snurrar i huvuvdet just nu - vet inte vad jag ska, vill eller borde

Trött på hela skiten nu!

2 kommentarer:

 1. Kanske hade vart bra att föra Tränings/matdagbok för ett tag och sedan se vart du kan göra förändringar? Ibland tror man att man äter mer än vad man faktiskt gör. Tror att du kommer fixa detta!!

  Sv: Precis. Utmaningar ska stärka en, inte få en att backa tillbaka. Allt tar sin tid och ibland får man helt enkelt erkänna för sig själv när det blir för mycket på samma gång!

  Kram och ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 2. Ja, träningen kanske borde vänta lite så du inte överanstränger dig. Det kanske är tufft att behöva äta mer när man tränar dessutom. Men fortsätt kämpa, visa nästa gång att du kan och bestämmer!

  Sv; Jo jag vill bli frisk men blir ändå glad när jag gått ner. Nu känner jag mig så grymt tjock, tjockare än någonsin :(

  SvaraRadera