onsdag 23 januari 2013

Är riktigt glad!

Tala om att jag var nervös innan jag skulle träffa min kontaktperson idag. Kändes som allting bara snurrade i huvudet och jag var livrädd för att jag skulle ha misslyckats... Vi gick in och vägde mig direkt, var inga stora siffror. Vågen stod på 0,2 kg mer idag så jag blev besviken! Men det positiva var att min puls och blodtryck var mycket bättre. Hon tyckte att jag varit jätteduktig som vänt det hela och minskat på min träning samtidigt som jag ökat på maten.

Det allra bästa är ändå att jag får lov att fortsätta med min crawlkurs och jogga 1 gång i vecka (i 30min). Var bara så glad när jag gick därifrån att jag kunde spricka :). Imorgon ska jag ut och jogga - ser fram emot det..... Firade med en chokladbit och lite nötter nu på kvällen, utöver min vanliga kvällsfika! Nu längtar jag bara efter att sambon ska komma hem så jag får krama om honom och tacka honom för han har hjälpt mig under veckan!

GLAD!!!

4 kommentarer:

 1. Va härligt att du lyckades!! :) Se till att hålla i detta nu. Det fixar du!

  Sv: Ja, vi är nog väldigt duktiga på att endast se de negativa saker vi gör – inte de bra. Men både du och jag gör framsteg hela tiden :) Tåls att tänka på! Kram och ha en bra helg :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad bra att du lyckades med en viktuppgång :D Samt att pulsen och blodtrycket var bättre. Ta hand om dig! Kram.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att läsa! Underbart att vågen och hälsan går åt rätt håll :) Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 4. Aha, du tränar redan så pass mycket! Men varför ska du börja träna mer när du inte ens är uppe i normalvikt? Då kämpar du ju bara emot en viktuppgång och förbränner än mer.

  SvaraRadera