lördag 5 januari 2013

Jobbigt att inte träna!

Har varit förkyld nu sedan i tisdags och det har inte underlättat ångesten! Jag lovade mig själv (i nyårslöfte) att jag ska kämpa mer och inte bli så låst med maten. Som min sambo har sagt så har jag blivit värre de senaste månaderna. Nytt år = nya tag alltså. Har nog tränat rätt så normalt för min del under denna veckan, speciellt om man tar hänsyn till att jag varit förkyld. I måndags och tisdags tränade jag och sedan blev jag förkyld. Det gjorde att jag har tagit det lugnt fram tills imorse :). Vågade prova att ut och springa idag, blev en kortare runda på 8 km i lugnare tempo.

Så träningen är nog inte där jag har gjort framsteg men jag har ätit mycket friare under dessa dagar! I onsdags var vi ute och jag åt god köttgryta med pressad potatis, sambon sa sedan att han tyckte att jag ätit ordentligt. I torsdags varvi ute på ett köpcentrum och åt på max, jag tog inte min vanliga kycklingsallad utan en kycklingburgare och åt nästan hela brödet! Igår så lagade jag kycklingtacos och gjorde egna grova pitabröd till. Tror också att jag åt en rimlig mängd. Idag är vi hos sambons familj och de bjöd på mackor till lunch, vi ska äta middag ikväll. I vanliga fall hade en macklunch givit mig enorm ångest och dåligt humör. Idag åt jag två mackor till lunch....

Säger inte att allt känns bra och så nu men betydligt bättre än vad det brukar göra. Jag har ju mitt framtidsmål i sikte och för att nå dit måste jag gå upp i vikt. Borde ju lyckas i och med allt bröd och annat jag ätit under veckan... Men det får måndagen utvisa

Kram till er alla

3 kommentarer:

 1. Sv; Försöker tänka så också, att jag inte kan påverka min vikt kvällen innan vägning. Men ändå har jag ångest och borde gå ut en promenad, men det kan väl ändå inte göra någon skillnad på vågen imorron om jag går eller inte?

  Du kan inte försöka väga dig varannan söndag istället? Försöka trappa ner på det gradvis?

  Vad bra att mackorna kändes okej, mackor är faktiskt gott och en bra lunch. :)

  Stor kram på dig, och tack för dina varma ord ♥

  SvaraRadera
 2. sv: tack för din positiva koemnatar och kul att du ser bloggen som inspirerande. För det är det jag vill förmedla :) har mina upp och ned gångar, men vem har inte det ;)

  Hejar på dig <3

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du blir frisk och kan träna snart. Och stort lycka till nu med att klara av kosten på ett sunt sätt! Jag tror på dig! :-)

  SvaraRadera