onsdag 30 januari 2013

Inte kompensera!

Hade mitt möte med A idag, vi började med vägning och så... Jag hade gått upp lite, +0,4kg. Ska ju vara gld över det och när jag gick därifrån gick jag inom och köpte lite torkad frukt (sån med socker på) för att fira... Var riktigt glad efter samtalet nämligen för att A sa att om jag går upp 1,5 kg till så kan jag få lov att börja träna ett vanligt pass i veckan. Efter jag nu har ätit upp den sockrade frukten har jag världens ångest och sitter och funderar på vad jag kan dra in på. Så jäkla korkat, jag vill ju gå upp i vikt! Nu ska jag lägga det bakom mig och njuta av kvällen med sambon!

Tackar för alla kommentarer och ert stöd, betyder mycket för mig!
Nu kämpar vi vidare! Styrkekramar till er alla :)

3 kommentarer:

 1. Du är så duktig! :D Slå bort de där tankarna, tänk att om 1.5 kg så kommer du få börja träna en gång i veckan sen, är inte det något positivt?! :D Kram!

  SvaraRadera
 2. I mina öron låter det som om träningen borde få vänta ännu längre.

  Jag förstår helt och fullt det där med bilden, absolut! Men ville ändå fråga =) Var rädd om dig och kom ihåg-du fixar det!

  SvaraRadera
 3. Försök tänka framåt, tänk vad de goda frukterna gjorde gott för din kropp istället. Du kommer aldrig få börja träna om du drar in nu, det är nu du ska gå emot och kämpa! Stor kram

  SvaraRadera