torsdag 25 augusti 2011

Händer inget

Och ännu en gång stod vågen stilla hos min kontaktperson, jag blir så trött på det hela. Jag tycker att jag har kämpat massor i veckan men ingenting händer. Jag vill gå upp det sista i vikt och jag vill bli frisk nu. Är så trött på det hela nu! Jag vill komma tillbaka till jobbet och känna att jag orkar det
TRÖTT på allting just nu!!!!

2 kommentarer:

  1. Det är inte kul när vågen inte visar ansträngningen man lagt ner. Du kan inte försöka kopiera matintaget som du haft någon vecka när det gått bra?

    Jag tror på att du klarar detta, tänker på dig titt som tätt.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Fast ta inte enbart vågen som en motgång! Jag hoppas ju att du är helt ärlig när du säger att du kämpar, och då kommer det ju att vända till slut. Självklart får man inte rasa i vikt, men jag upplever att många har en för stor detaljfokusering på just siffrorna. Kanske är min kropp speciell (såsom alla äs-drabbade tror...) men den pendlar iaf ganska kraftigt dag till dag (helt sant: igår kväll vägde jag 2,5 kg mer än idag på morgonen. samma våg, utan kläder, men säkert av med en hel del av kvällstet etc.) Så du kanske faktiskt ökar lite lagom men råkar väga dig när du är på en av de där dalarna? Och om inte så vet du ju att det blir platåer ibland: om du verkligen äter ordentligt (=mer energi in än ut) kommer siffrorna hoppa upp till bra nivåer till slut.
    Lycka till!

    SvaraRadera