onsdag 24 november 2010

Nervös inför morgondagen

Usch, nu ska jag tillbaka igen imorgon till najaden för veckans invägning. Jag håller alla mina tummar för att jag ska gå upp i vikt! Har ätit rätt så okej denna veckan, men det har inte blivit mycket nötter och annat "energirikt" på kvällarna, så jag är rätt så nervös för att jag inte har gått upp mycket i vikt.

Jag kommer att bli ledsen ifall jag inte har gått upp i vikt, känner att det är en stress från min sida att jag vill så gärna men det är tufft när man är mätt hela tiden. Har slutat med att räkna kalorier och det gör att jag känner att jag har inte kontrollen längre, vet då inte om jag "vågar" att unna mig de nötterna på kvällen... Sjuk tanke - om jag vill gå upp i vikt borde jag ju proppa i mig alla nötterna jag bara kan. Nya tag och ny kämparande behövs nu!

Jag funderar på att sätta upp utmaningen till nästa gång ska vara att äta godis, men samtidigt vet jag inte om jag är mogen för den utmaningen än. Får fundera på det tills imorgon... En annan tanke jag har är att äta en lussekatt som veckans utmaning...

Håll tummarna för mig imorgon - ett under kan ju ha skett

2 kommentarer:

 1. Ska också på vägning imorgon, är nervös inför det. Lycka till ska hålla tummarna för dig :D
  Tycker du är jätte duktig och kämpar på bra som bara den :D och lite godis i helgen hade väl varit gott? :)

  Sköt om dig :D

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna jag lovar!
  Kram

  SvaraRadera