måndag 1 april 2013

Bra morgon!

Vaknade, trött och seg lite efter sju. Både jag och sambon gick upp... Inte värt att sova för länge idag, dels har vi rätt så mycket vi ska hinna med och så ringer ju kakan tidigt i morgon (bäst att vänja sig). Var nervös när jag skulle ställa mig på vågen, hur skulle min sjuka hjärna ta en saftig viktuppgång? Var rätt så säker på att jag gått upp kring ett kilo, samtidigt var jag livrädd för att jag inte skulle ha gått upp något i vikt. Var rädd att jag skulle ha misslyckats!

Så vad sa vågen? +0,5kg. Kändes så jäkla gott!

Vi bytande om att stack ut för en skön joggingrunda, solen på väg upp och nästan helt vindstilla. Benen och hela jag kände mig jättepigg, var lite sugen på att utöka rundan men sambon sa stopp! Vi håller oss till den ok-mängden. Inte öka bara för jag har gått upp i vikt. Efter duschen väntades god äggmacka med kaviar (tillsammans med fil, müsli och juice...).

Nu är det nog dags för oss att börja städa, jag hittar annat att göra (som att uppdatera er).
Hoppas att ni alla får en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Härligt! Bra jobbat! Du är duktig. Fortsätt kämpa!
  Kram från Ida

  SvaraRadera
 2. Håll på detta nu och fortsätt i samma spår!! :) Bra jobbat.

  SvaraRadera
 3. Sv: Självklart kan jag berätta mer om utmaningarna. :)
  Vi ska inte ge oss förens vi mår BRA! Kom igen nu (till oss båda). Kram.

  SvaraRadera
 4. Sv: Stroganoff är en stooorfavvo hos mig. både biff/korv. Men bäst är nog korv – som idag. Åts med pasta här hemma :) Åh. Så otroligt längesedan sist. (Och inte alls farligt). Och för att inte tala om hur GOD den blev :)

  SvaraRadera