torsdag 25 april 2013

Snabbis :)

Gick bra hos A igår, vi bestämde att jag ska gå och ta blodprov för att min mens inte kommit igång. Så idag ringde jag vårdcentralen och fick en tid - långt fram (29 maj) men det är ju bättre än inget..

Jag och sambon pratade ut igår också om träningsmängd och hur vi tar vara på tiden vi har tillsammans på kvällarna. De senaste veckorna har det varit att vi äter lite före sju när han kommer hem och sedan fastnar vi i soffan framför våra ipads till vi går och lägger oss = ingen tid tillsammans precis. Under vårt samtal kom jag fram till att det är nog inte att han kommer hem sent varje kväll eftersom han vill träna (och pendlar) som gör att jag blir lite irriterad utan att vi inte tar vara på den "korta" tid vi faktiskt har tillsammans på kvällarna. Kändes mycket bättre efteråt och han skulle även tänka på att efter tävlingssäsongen kanske dra ner på träningen lite.

Vill bara göra er uppmärksamma på en liten annan rolig grej :). A och jag kom ju fram till att jag ska försöka hitta andra roliga saker som jag kan göra förutom att träna. Gillar ju trädgård så jag tänkte att visa min trädgård i text och bilder, vad som händer i den, vad jag odlar och skördar mm... Skapade en blogg och vill ni kika in i den så blir jag glad :)

Min radhusträdgård
Vad tycker ni om den?

Nu är det nya tag, finns bara en väg att gå!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Jo jag ska försöka, men så svårt! Det känns så förnedrande att leta efter stora storlekar och så finns det bara skitsmå..
    (Gick inte att skriva i mitt namn får mobilen, så jag skickar anonymt men det är från Diana så du vet) ;)

    SvaraRadera
  2. Har inte heller fått min mens än... blir galen, saken blir inte mycket bättre av att jag precis fått reda på att jag är benskör..arghghgh
    vad fint att ni kunde prata öppet om tiden ni har tillsammans på kvällarna! Hoppas ni kommer fram till en bra lösning :)

    SvaraRadera