onsdag 10 april 2013

Känns värdelöst - orkar inte....

Tog nya tag i måndags, hade en motivationsdipp men tig nya tag. Hade inte hänt något till samtalet (och vägninen) idag. Det är ju bra att du står stilla, du kämpar men det är tufft. Har läst era kommentarer och de hjälper mig, ger mig tankar och stöd. Känns bara som att jag kämpar men nu vet jag inte vad jag kämpar för! Jag vill kunna träna igen, jag vill kunna springa tävlingar... Men varför kämpar jag för att få springa i Göteborg? Kommer ju inte att vara tränad och inte springa på en "bra" tid. Kan lika bra skita i det, kan lika bra skita i alltihopa! Kan lika bra lägga mig i soffan och dra täcket över huvudet! A och jag kom fram till att jag ska prova näringsdrycker, eller jag föreslog det själv! Vill ju upp i vikt nu och jag kan inte trycka i mig mycket mer mat! Hon skulle fixa ett recept till mig nästa vecka men tyckte att jag kunde handla några själv till nästa gång. Säger bara - jäkla vad de är dyra, 4st för 84kr! Men det är det kanske värt...

Vi pratade om andra saker också kring träning och hur jobbigt det känns för mig när min sambo ger sig ut för sina långpass eller när han ska springa olika tävlingar. Hon ville att vi skulle prata om detta, han behöver kanske inte springa så många tävlingar om jag mår så dåligt av det. Vi kan kanske hitta andra saker att göra tillsammans, men innan tävlade vi ju tillsammans och hade det somgemensam grej. Jag känner att jag inte kan begära det av honom. Jag "skadar" honom redan så mycket med min sjukdom, inte kan jag göra detta också? Hon menade att en som lever med nykter alkoholist inte korkar upp vinflaskan själv på helgen och skålar med sig själv när partnern sitter bredvid och mår dåligt av detta. Känner mig bara så usel, han måste väl få leva "sitt" liv och få tävla och prata om sin träning? Hur har ni löst det, ni som lever i förhållande?

Är bara så trött nu och vet varken ut eller in! Orkar inte med så mycket mer! Behöver en rejäl positiv punsch nu - några bra tips!

Läser alla era bloggar och hittar inspiration och glädjas åt era framsteg. Kommer kommentarer snart, ska bara komma på lite positiv basis själv först!

2 kommentarer:

  1. Tycker det är troligt bra jobbat av dig trots att du känner dig besviken. Att testa näringsdrycker kan ju vara ett jättebra hjälpmedel som hjälper dig på vägen mot dina mål. Ge inte upp vännen, det kommer ordna sig ♥

    Kram

    SvaraRadera
  2. Skulle du kunna ge exempel på vad du äter utöver för att gå upp i vikt? Tex göra ett inlägg om en matdag, skulle vara intressant och då skulle du kanske kunna få peppning och idéer om tips!? :-)

    SvaraRadera