måndag 7 maj 2012

Måndag igen

Vet inte vad jag ska tycka. Det är måndag igen och veckan har inte varit bra! Jag hatar verkligen att jag låter rösten/sjukdomen ta större och större del av mitt liv igen. Jag vill så gärna gå ner så att jag kommer inom mitt "okej"-intervall igen. Imorse vägde jag 0,8kg över den övre gränsen, ändå har jag tränat ordentligt och inte ätit massa onyttigt under veckan. Jag har ändå inte lyckats att gå ner under veckan, imorse vägde jag 0,1 kg mindre än förra måndagen. Önskar att jag bara kunde strunta i det och leva livet igen, njuta och må bra. Jag önskar att jag kunde kasta alla dåliga tankar i soptunnan och inte grubbla så mycket. Någon som har tips på hur jag gör det???? Tacksam för råd :)

I lördags sprang jag och sambon Lundaloppet. Jag hade som mål att springa under 1 timme och det lyckades jag med. Jag sprang utan klocka och tyckte att jag höll ett okej tempo. Tog rätt så lång tid att komma över startlinjen då jag startade lite längre bak i ledet. Sprang in på tiden mellan 57 och 58 minuter. Så jag tänkte att du borde jag ha kommit in på under 55 minuter för det tog säkert mellan två till tre minuter från starten gick till jag kom över startlinjen. När jag sedan går in på hemsidan för att läsa min tid så säger den att jag sprang några sekunder över 55 minuter. Blev så irriterad för hade jag bara vetat om de ynka sekunderna så hade jag säkert kunnat springa lite snabbare under loppet. Blev riktigt arg och irriterad på mig själv, men sedan när jag lugnat mig så insåg jag ju att jag sprang ändå på en bra tid och att jag borde vara nöjd :)

Ska inte låta dagen förstöras av mitt dåliga humör och jag ska inte låta det gå ut över min sambo. Måste säga att jag tycker synd om honom som får stå ut med mitt dåliga humör när jag är både arg och ledsen mestadelen av tiden. Ikväll ska jag överrösa honom med alla min kärlek så han vet hur mycket jag älskar honom!

3 kommentarer:

  1. Kroppen stannar på den vikt där den mår som bäst! Kroppen är smart, inget annat. :)

    SvaraRadera
  2. Släng ut vågen! vet att det är svårt men det är nog det enda som hjälper. Några siffror säger ingenting om dig och din kropp, och kom ihåg att msukler väger mer än fett:)

    SvaraRadera
  3. Grattis! Det var ju en jättebra tid du fick!! :)

    SvaraRadera