onsdag 23 maj 2012

2 dagar

Jag har faktiskt inte vägt mig varken igår eller imorse! Ska säga att det känns tufft och ovisst, tror självklart att jag har gått upp massor men jag vet ju att det bara är den sjuka rösten i mitt huvud som säger det. Är nog att jag släpper på kontrollen som är värst. Men jag lovar mig själv att jag ska inte väga mig förren på måndag morgon!

2 kommentarer:

 1. Vet precis hur tufft det är att inte ställa sig på den där förhatliga vågen! Så stort grattis till dig som klarat två dagar! Och hoppas du når ditt måndags-mål.

  Trillade över din blogg när jag sökte på 33:an i Lund.. Jag har också ätstörningar, och väger mig MINST en gång om dagen. Men blev nu inspirerad av dig att vänta till måndag (iofs inte så länge.. men men)

  Vet inte var du ligger viktmässigt (inte läst hela bloggen) men jag ligger precis över normalvikt och HATAR det verkligen, men försöker stå ut. Och i ärlighetens namn så mår jag trots allt bättre. Viktmålet (det sjuka) har dessutom flyttats flera kilon uppåt.
  Nu när jag tänker efter så har mycket förändrats de senaste två åren. Åh vad glad jag är att jag hittade din sida.. inser JUST I DETTA NU hur långt jag kommit!
  Oj, nu blev det lite jobbigt..
  Men hoppas du är ok och hittar kraft att kväva äs-monstret.

  Stor Kram
  /Ika

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack snälla du! Även om det visade UPPÅT så tror jag att siffrorna inte riktigt var rättvisa. Känner mig som sagt väldigt svullen och "vattenfylld". Så ska kolla läget snart igen. Men som sagt, även ifall det kanske inte riktigt är lika mycket upp som det visade idag så är det fortfarande Upp!! Och det är jag faktiskt glad över :)

  Du har verkligen så rätt angående hamburgarna. Jag ska se till att utmana med en riktig burgare inom snar framtid. Jag jobbar som sagt i ett gatukök (ödets ironi) haha.. så jag ska göra mig en egen, god burgare snart :)

  Hur mår du med allting? Kraam

  SvaraRadera