tisdag 6 augusti 2013

Sista semesterdagen

Usch, vad dålig jag är på att uppdatera här! Måste försöka bättra mig... Har kanske tappat sugen för det lite, känns som det står lite stilla i mitt liv nu och era går framåt med stora kliv! Är iallafall min sista semesterdagen idag, tänker att njuta av den in i det sista! I helgen var det fullt upp, i lördags så simmade vi i Malmö och i söndags tävlade både jag och sambon i triathlon, olympisk distans. Allting gick bra i helgen och jag hade energi kvar i kroppen hela vägen in i mål. Olympisk distans i triathlon ät för er som inte vet 1500m simning, 40km cykling och sedan 10 km löpning. Sambon fick magknip sista biten och fick gå de sista kilometrarna. Vi var rätt så jämna tidsmässigt och kom i mål på lite mindre än 3 timmar och 20 minuter. Riktigt nöjda med den tiden! 

Mindre roligt var det när jag upptäckte igår att jag gått ner lite i vikt, så nu är det benhårt med näringsdrycker igen! Får inte börja slarva så att jag går ner i vikt! 

Igår så firade sambon att vi varit tillsammans i två år, jag vet inte men inblandade (som igår) hade jag nog önskat att han varit lite mer romantisk och överraskat mig på något sätt. Jag åkte ner till han efter jobb och så fikade vi på fiket där vi träffades första gången. Var trevligt och så men det kändes inte som att vi firade. Får kanske ta det nästa helg (efter att vi sprungit Malmö halvmara). Grejen är ändå att jag älskar honom så otroligt mycket och han är ändå världens nästa sambo/kille! 

Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta inlägg, men jag ville uppdatera er medan jag väntar på att min katt ska komma in så jag kan bege mig iväg på några ärenden... Men han känner nog det på sig och håller sig borta...1 kommentar:

  1. Lycka till med näringsdryckerna! Jag drack dem när jag hade anorexia, och nu har jag börjat igen pga fysiska problem. Inte gott eller kul, men det är värt det för att inte gå ner i vikt! Kram och kämpa!

    SvaraRadera