lördag 31 december 2011

Gott Nytt År

Har varit några mellandagar nu som har varit okej, har blivit en del onyttigt ätande och det har känts på ångestnivån... Har blivit godis, kakor, ost och kex mm. Vet att det inte är så farligt men det har känts att jag har släppt på mina spärrar nu. Är ju lite glad att jag kan släppa på de sista spärrarna och äta godis till biofilmen eller filmen hemma, problemet är väl mest att det inte ska bli godis varje dag....

Jag har också haft en träningsfri vecka, lika bra att köra fullt ut med allt på samma gång. Ska komma igång nu bättre imorgon. Det får bli en månad med ordentligt träning och normal kost. Jag ska inte börja dra in på maten utan det jag ska dra in på är det onyttiga snacksen som jag har ätit en del av de sista dagarna. Jag är lite orolig att jag kommer att triggas igång igen ifall jag börjar att dra in på den vanliga maten. Jag ska också träna en normal dos, det kommer att räcka att träna 3-4 gånger i veckan.

Nu ska vi titta på film och sedan är det dags att göra sig redo för nyårsfirandet, vi ska iväg på fest ikväll. Ska bli riktigt skoj att komma iväg och fira nyår med sina vänner och min kärlek :)

Jag tänker att jag ska sätta upp några nyårslöften
  • Att inte låta sjukdomen ta över, jag vill och ska leva ett friskare år
  • Att låta killen alltid få veta hur mycket jag älskar honom
  • Att träna och äta ordentligt
  • Att våga unna mig att äta godis och annat onyttigt ibland
Sätter ni också upp nyårslöften och hur ser de ut isåna fall?
Gott Nytt År allihopa, hoppas att vi får ett bra start på 2012
Kramar

2 kommentarer:

  1. Japp, det räcker verkligen att träna 3-4 gånger i veckan!!! God fortsättning på det nya året!

    kram!

    SvaraRadera
  2. nytt år och nya tag! Pepp!

    SvaraRadera