måndag 5 december 2011

Kämpar vidare

Känner av den sjuka rösten mindre och mindre, hade ljugit om jag sagt att den var helt borta men den är på väg bort. Pratade massor med min behandlare i fredags och vi kom överens om ett viktintervall jag tycker är okej att ligga mellan och det känns bra att ha det att luta sig mot. Jag vill ju bli frisk, kry och kunna släppa sjukdomen helt. Söndagsångesten var över mig igår, men jag utmanade mig själv och åt ordentligt. Det visade sig imorse.... Men eftersom jag åt ris igår till lunchen så vet jag att vikten pekar rätt så bra uppåt efter en risdag. Jag samlar på mig rätt så bra med vatten efter att jag har ätit ris. Skulle det vara så att jag faktiskt har gått upp i vikt så får jag väl ha gjort det. Jag ligger ju ändå inom viktgränserna...

Annars går det bra för mig i livet i övrigt, jag är riktigt kär och älskar verkligen "killen". Vi har börjat att prata om att flytta ihopa och letar hus/radhus. Problemet är väl just nu var vi vill bosätta oss någonstans eftersom vi bor i olika städer men vi ska nog kunna kompromissa, vad gör man inte för kärleken???

Jag arbetar just nu 75% och det går alldeles utmärkt, efter jul tänkte jag att komma upp och jobba 100%. Jag kan inte i dagsläget se att det kommer att bli något problem med det. Nu ska jag snart över till gymmet och träna. Håller träningen till tre gånger per vecka och det känns bara så härligt att få ta i och svettas!

Kramar

3 kommentarer:

 1. Kämpa på! Det går att bli fri! Det är jävligt tungt och jobbigt och vägen är lång och kantad med faror, fällor, omvägar och återvändsgränder. Men det går. Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Låter som om det går ganska bra för dig nu, härligt!

  SvaraRadera
 3. Hejsan,

  Du var med och tävlade i min bloggjulkalender i lucka 2 och tyvärr vann du inte men Kroppscompagniet vill erbjuda dig en specialdeal på den ergonomiska kudden och det enda du behöver göra är att maila Jonas på info@kroppscompagniet.se och fråga efter specialdealen!

  Jag vet tyvärr inte vad den innebär men det kanske kan vara något för en julklapp?

  Ha en fortsatt bra dag!

  //Malin

  SvaraRadera