söndag 2 oktober 2011

Haft en härlig helg

Okej här kommer en lite resume från helgen. Kommer inte att handla mycket om ätstörningen utan istället att jag har haft en fantastisk helg ;)

I fredags åkte jag till Lund och killen, blev bjuden på middag. Det var en underbart god kyckling med citron- och pepparsmak och potatis till det. Passade perfekt efter lunchen på McDonalds (den lunchen känns som det var jättelänge sedan och jag förstår inte varför jag stressade inför den). Sedan hade vi en mysstund i soffan hemma hos han och såg på Tv och satt och pratade. Jag åt lite choklad och det var gott. Tackar mamma som tog hand om mina katter så jag kunde sova över där. När vi vaknade på lördagsmorgonen tog vi en lugn frukost, han hade varit gullig och köpt hem mjukost till mig och vanlijyoghurt. Efter en stunds mys så åkte vi ut till ett friluftsområde och sprang, han drog upp tempot lite men det var helt underbart. Blev 5km på cirka 30 minuter och det var bara härligt efteråt. Vädret var helt underbart i lördags så det var fullt av folk ute i skogen. Väl hemma hos honom igen blev det en lugn stund i soffan innan vi begav oss hem till min bror och hans familj för att fira att min svägerska fyllt år. Första gången han fick träffa min släkt... Var lite nervöst innan men allting gick bra och min familj "uppförde sig ordentligt" :) Känns bara så bra efteråt! Vi åkte hem till mig och gick raka vägen in och la oss för att sova, var jättetrötta båda två. Var mysigt att träffa mina katter igen.






Jag måste säga att jag skötte maten utmärkt hos min svägerska, åt en bra bit kaka till efterrätt och tog lite grädde till. Första gången sedan jag blev sjuk som jag har ätit grädde. När jag sedan sa det till min svägerska så undrade hon om jag ville ha en applåd.... Älskar verkligen min svägerska för jag såg det som världens grej men hon plockar ner det och visar på sitt sätt att det är helt normalt att ta en klick grädde till chokladtårta. Det är ju faktiskt normalt att äta en bit chokladtårta med grädde till.

Idag har vi (killen och jag) varit på skördemarknad i staden och sedan och ätit lunch och myst. Före vi det åt vi frukost med bullar från bageriet. Tidigare skulle det ha gett mig ångest att byta ut mina mackor mot nybakade bullar. På skördemarknaden så fikade vi också och jag tog en chokladcookie (tror att ni redan har insett att jag är svag för choklad). Allting känns så bra och jag är så otroligt lycklig över att ha träffat honom! Just nu planerar vi att åka iväg på en weekendresa till Barcelona... Efter en trevlig eftermiddag så var han tvungen att bege sig hemåt och jag saknar honom redan

Saknar honom massor! Det positiva är att vi ska träffas redan på onsdag igen, då kommer han hem till mig och stannar till på torsdag :) Jag tror att han är riktigt bra för mig, han får mig att fokusera på allting annat (honom) och jag tänker inte lika mycket på maten längre.

Nu ska jag ta söndag och göra mig klar för morgondagens jobb. Just nu så jobbar jag på riktigt 25% och arbetstränar 25% och det går alldeles utmärkt. Nu börjar jag bli nervös för morgondagen, är lite orolig för att jag kommer att ha gått  upp massor i vikt med allt onyttigt jag har stoppat i mig (samtidigt vet jag att det inte är troligt och jag har ätit helt "normalt" under helgen)



Hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag!
Kramar

3 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar helg! Är så glad för din skull! =)

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja, hon är helt fantastisk. Min ögonsten!

    SvaraRadera
  3. Hej! är bara nyfiken på vad du har för bmi nu/hur långt du har till målvikten? vad är målviket isf? bmi 20 (är det jag hört av de flesta...?)Kram!

    SvaraRadera