onsdag 15 juni 2011

Provar att vara hemma

Har denna veckan fått prova på att vara hemma, har några dagar kvar att njuta av. Jag försöker fylla dagarna med olika aktiviteter och hinna träffa mina kompisar.

Igår var en fullspäckad dag, men otroligt härlig. Jag kände mig nästan frisk och är det så härligt livet är när man är frisk så vill jag aldrig bli sjuk igen! Jag var och mötte alla mina kollegor, det var en social dag med lite arbete inför hösten. Var så skönt att träffa alla och prata massor, fick bara massa positiva kommentarer om att jag ser piggare, friskare ut osv. Vad som jag märktes störst skillnad med det hela var att jag inte oroade mig innan för vad som skulle serveras i matväg. Men nu vet jag ju att jag kan äta allting också. Blev kassler och nypotatis med gräslökssås igår till lunch. Var så skönt att åka dit utan att ens tänka och oroa mig innan. När vi var klara där så hann jag bara titta in i lägenheten innan jag begav mig ner till stan för att träffa en kompis. Blev en kanongod middag på mezo. Jag valde kycklingspett med deras underbara couscouspytt! Åt upp hela portionen fast den var stor, men det var så gott. Sedan gick vi och såg bio, blev den nya X-men filmen. Måste säga att den var helt okej, bra och spännande. Det blev iallafall en sen kväll, var hemma efter tolv så jag var rätt så trött efter att vara igång hela dagen. Var skönt att krypa upp i sängen och sova bara.

Idag så tillbringade jag förmiddagen i soffan med att sova lite till :) Kände mig rätt så sliten efter gårdagen. Sedan var jag nere och åt lunch med en kompis. Det blev sushi idag, tog 9 bitar och hoppas att det är lagom. Jag blev iallafall mätt på det och vi fick misosoppa till också. Efter lunchen så satt vi kvar och pratade länge, var ett tag sedan vi träffades så det var mycket att prata om. Jag har länge haft svårt för sushi men samtidigt tycker jag att det är otroligt gott så varför ska jag inte äta det???? Var iallafall gott och härligt på alla vis.

Imorgon blir det en intensiv dag igen, men det är det värt. Nu hoppas jag bara att allt har gått bra under veckan och att jag inte har gått ner i vikt under veckan, måste se till att fortsätta att kämpa och arbeta mot sjukdomen varje dag!

1 kommentar: