måndag 31 mars 2014

Blev en bra vecka och en underbar helg!

Kan ju inte annat än att ha älskat vädret denna helg! Om förra helgen var hemsk, inte vädermässigt mitt mående så har denna helgen varit kanon! I förra veckan pratade jag och sambon ut ordentligt (igen....), vi umgås för lite tillsammans. I princip varje kväll fastnar vi i soffan med varsin ipad, måste bli bättre på att lägga undan den och prata mer med varandra. Jag måste berätta för honom när det blir jobbigt för mig och inte bara gå in i min värld. Vad som har varit jobbigt för mig sista tiden är att han 2 av 3 helger springer långpass (runt två timmar). Långpass är himmelriket i min värld, älskar att vara ute i solen och bara nöta kilometrar - men just nu är det inte en rimlig belastning för mig... Jag har ofta tränat tillräckligt under veckan men vill ändå ut - bara för njutningen. Då blir det tufft när han byter om och ger sig ut och springer. Där ska jag gå hemma och göra hushållssysslor... Visst jag kan göra annat men ofta har vi massor av saker att göra hemma. Sitter oftast kvar som en liten tagg i mig många timmar efter att  han har kommit hem och jag kan reta mig på det redan innan. Vi pratade ut om det och bestämde oss för att prova lite andra tider som han ska springa sina långpass på.

Igår var det underbart väder här nere i skåne, vi var bara tvungna att ta ut våra racercyklar för en kortare runda! Tala om att det var härligt att känna fartvinden och att sussa fram på vägarna. Lite ovant i början, var längesedan jag cyklade men man kom snabbt in i det igen. Blev en kort (och långsam) runda, men meningen var ju inte att "träna" utan bara att njuta!

Imorgon har jag samtal igen med E-K, min kontaktperson. Hoppas nu att det har gått bra. Imorse när jag ställde mig på vågen hade jag gått upp lite igen så det är på rätt väg. Bara det gör mig glad :). Berättar mer hur det har gått efter samtalet.

Hoppas att ni alla får en underbar vecka

3 kommentarer:

 1. Det låter jättebra att ni kan prata ordentligt med varandra och kommer på lösningar till det som tynger. Kommunikation är ju jätteviktigt så det känns så positivt att läsa! Och vad bra att du ser viktuppgången som positivt, det är JÄTTEpositivt! Tänk vad denna viktuppgång kan göra för dig och ditt mående, och nu kommer du ett steg närmare er dröm om egen familj. Bra jobbat!

  Sv; Bara det att orken och den lilla gnuttan motivation som fanns där försvann med detta beskedet. Hade hoppats på att de ville hjälpa mig men tydligen inte. Och Lund har jag inte lust att åka till för en timmes samtal..

  Kram fina du!

  SvaraRadera
 2. Att prata är ju a & o, precis som Mallan skriver.
  Tummen upp för viktuppgång, du mår bara bra av det här! Hoppas att samtalet var givande för dig!
  Sv: Jobbet är dock något som gör mig normal, alla ungdomar sommarjobbar. Därför vill jag verkligen göra det.
  Det är sant, hur dålig måste man egentligen vara? Hittade dock en annan mottagning som dessutom hade studentrabatt, om två veckor har jag mitt första samtal där.

  SvaraRadera
 3. Tack fina du för dina peppande ord, de värmer! Ska ta tag i det när jag får lite nya krafter igen, jag lovar!

  Kramar!

  SvaraRadera