tisdag 24 maj 2011

skäms!!!

Jag måste säga att jag skäms nu, helgen gick helt åt skogen! Men jag var så otroligt rädd för att jag bara skulle gå upp i vikt och att det inte skulle stanna av, att jag bara skulle fortsätta och fortsätta - så hemma i helgen så vågade jag inte löpa linan ut! Just nu skäms jag för det, när jag ställde mig på vågen imorse hade jag gått ner och rätt så mycket också. Fattar inte riktigt hur jag kunde gå ner så mycket, jag menar att jag har ju ändå ätit under helgen även om jag har gjort portionerna lite mindre. Vet inte om det kan ha varit mycket vatten sist eller något liknande, men jag gick ner lite mer denna veckan än vad jag gick upp förra. Efter imorse så insåg jag att det krävs rätt så mycket för att jag ska gå upp i vikt. Det är inte så enkelt som jag ville tro att det är när man inte har några näringsdrycker kvar.

Vad jag tror skrämmer mig delvis också är att det är först nu jag ska gå upp i vikt utan näringsdryckerna. Innan har jag alltid kunnat tänka att det är näringsdryckerna som gör att jag går upp i vikt men nu ska jag gå upp i vikt av den vanliga maten jag äter. Äter ju iofs kvällsmackor på kvällen men det behöver jag ju eftersom jag rör mig mycket mer nu. Är svårt detta med intag och utgifter ibland, jag vill ju inte räkna på det för att jag är rädd för att bli låst och fixerad vid alla siffror igen. Måste ju komma bort ifrån det!

Nu känner jag mig iallafall redo för att kämpa vidare, att bli frisk! Vill ju det men just nu så skäms jag mest för att jag inte vågade i helgen och det gick så dåligt. Känner att jag har misslyckats och inte varit duktig!

4 kommentarer:

 1. Se det inte som ett misslyckande utan se det som ett tillfälle att verkligen bevisa och kämpa nu :)
  Hur ofta är du på kontroller och så nu?
  Ta hand om dig, många kramar

  SvaraRadera
 2. Där ser du hur mycket det faktiskt gör att slarva lite, är säker på att det bara var en tillfällighet förra gången.
  Kämpa på tjejen, du fixar det här!
  Puss<3

  SvaraRadera
 3. Försök lägg det bakom dig. Se framåt, se till att försöka göra det bästa av varje måltid. Mer kan du inte göra, eller hur? Du gör det bästa, av det du klarade av just då. Nästa dag kanske går bättre, och nästa och nästa... Och för varje måltid du klarat av att äta som du ska så är du ju ett steg närmare att bli fri från den här jäkla ätströningen. Kämpa på nu!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack för tipset om svampstuvningen som tillbehör :)

  SvaraRadera