fredag 9 maj 2014

1000-dagars jubileum och livet rullar på....

Såg att det var länge sedan jag skrev, sitter hemma och läste lite bloggar och kom på att det är nog dags för mig att uppdatera lite själv :) Hoppas att ni är intresserade och orkar att läsa....

Sist jag skrev var precis innan vårt 1000dagars jubileum, blev en bra dag. Vi åkte ut till ett strövområde med en fika-ryggsäck och gick en långpromenad. Lite andra ärenden och sedan vilade vi ett tag hemma. På kvällen var vi ute och åt på lyxrestaurang. Det var japanska tapas - tala om gott med olika dumplings, wok mm! Vad som inte var bra är som vanligt mina förväntningar - jag målar upp en bild av en perfekt dag och så blir jag besviken. Dagen efter blev desto bättre! Hoppas att ni blev lite nyfikna men det blev en minnesvärd dag för oss - 2 Maj 2014 kommer vi inte att glömma bort. Kan ni gissa?

Har faktiskt inte haft mycket ångest kring vikten, siffrorna. Nu är veckorna så "onormala" att jag kan inte ha kontrollen och just nu känns det skönt att släppa kontrollen. Visst, jag vill fortfarande ha mina rutiner och ramar och all kontroll har jag inte släppt, men jag känner att jag har lättat på behovet. Jag kämpar och försöker ta varje dag som den kommer, inte planera och organisera allting flera dagar i förväg. Igår bestämde jag och sambon att vi äter på thaistället innan teatern ikväll, tidigare ville jag veta var vi skulle äta på måndagen - så jag kunde planera veckans middagar på ett bra sätt....

Hinner inte mer, dags att bege sig till jobb! Hoppas att ni får en underbar fredag
/Kramar

2 kommentarer:

  1. Ibland är "onormala" veckor effektiva - jag har många gånger tagit mina största friskhetskliv under t.ex. semestrar eller resor, just för att man inte kan kontrollera på samma sätt - och då vänjer sig av vid kontrollen (vilket ju är det det handlar om för att börja våga, börja äta, börja plussa).

    Grattis till 1000 dagar! Var hittade ni japanska tapas? Låter ju kanon!

    SvaraRadera
  2. Sv; Just nu ser jag inget positivt i denna kommentaren även om du antagligen menar väl. Men ja, jag är väl värdelös då antar jag..

    SvaraRadera