måndag 21 mars 2011

???

Fattar verkligen ingenting, jag har varit inne på avdelningen varje vardag och ätit mina måltider här och druckit mina näringsdrycker. Fixade fredagkvällen bra när jag var bortbjuden, vet att jag åt en okej mängd mat och drack mitt glas mjölk till. Sedan i helgen när jag var hos hemma och kelade med mina katter gick det mindre bra. Men det var "bara" frukosten som blev lite knasig, de andra måltiderna hemma fixade jag som jag skulle. Frukosten var ändå okej ur den synpunkten. Trodde väl att jag skulle gå upp mellan ett halvt till ett kilo, men istället har jag gått ner i vikt 0,3kg. Fattar det verkligen inte, vet liksom inte vad jag har gjort för fel. Hade jag vetat med mig att jag slarvat eller så hade jag kunnat fatta det, men jag äter normala portioner här och dricker tre näringsdrycker om dagen!! Mitt huvud snurrar just nu.

Det andra roliga är att de tror att vi har fått in kräksjukan på avdelningen, så vi får inte komma ut eller ta emot besök. Hade en kompis som skulle besökt mig idag, men nu går det inte.... Skit också, känns lite trist. Sitta inne hela dagen, jätteskoj!

Känns både tufft och tråkigt nu, är liksom trött på hela skiten och fattar inte hur min kropp fungerar. Ena veckan går det dåligt när jag är hemma och då går jag upp 0,3kg. Nästa vecka när jag är hemma går det bättre men då går jag helt plötsligt ner 0,3kg. Fick ta prover sedan (blodprover) hatar verkligen det. Är liksom rädd för att de ska visa något fast jag vet att jag inte har kräkts eller något sånt, men oron finns där ändå

Så nu har jag slängt ur mina mina knasiga funderingar och tankar, kändes lite skönt iallafall :)
Kramar

4 kommentarer:

 1. Oh vad trist att vågen inte visade det du ville. Hoppas det snabbt vänder och kanske det vara var något tillfälligt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ibland fattar man inte riktigt hur kroppen funkar, det kan ha med vätska att göra kanske?
  Aja, ge inte upp gumman!
  Puss<3

  SvaraRadera
 3. Hej, jag undrar hur erat matschema ser ut på avdelningen, med variationer och mängder osv. Är detta schemat för att gå upp i vikt eller gör ni det enbart med näringsdrycker?
  Hur många näringsdrycker tar man, och när i behandlingen börjar man med det? Är mat- och näringsdrycksscheman individuella eller gäller samma sak för alla?

  SvaraRadera
 4. Fast det blir ju sådär efter ett tag och det BEROR PÅ att din förbränning har kommit igång igen! Och iom det, så krävs det ju ännu MER - OM du ska kunna gå UPP i vikt! Man kan knappt tro det, jag vet, men kroppen är en fantastisk manick ;)

  SvaraRadera