tisdag 18 september 2012

Kämparandan är tillbaka

Kändes tufft förra veckan att gå upp så pass mycket som jag gjorde! Nu tror jag nog att det berodde mer på att jag hade extra mycket vatten kroppen eller så... När jag ställde mig på vågen igår hade jag gått ner (igen) och vägde ungefär lika mycket som veckan innan. En del av mig blev glad, då rusar jag inte bara upp i vikt.... men en del av mig blev ledsen och förbannad! Nu har jag ju ännu mer att gå upp innan jag kommer inom mitt "ok"-intervall igen. Men denna veckan är det verkligen all in, har en fullbokad vecka så träningen får minskas lite för att hinna med allting men det är kanske bara bra. Jag har ökat mina portioner jag åt igår, tog en extra potatis till kvällsmaten osv.

Jag har en fundering jag har gått och tänkt på länge. När jag började att överträna i början av min sjukdomshistoria så försvann min mens. Alla sa till mig att den skulle komma tillbaka när jag kommit upp i normalvikt igen och det hade stabiliserat sig. Jag har varit uppe i normalvikt i över ett år och mensen har fortfarande inte kommit tillbaka. Sist jag var hos läkaren var i våras och då säger han bara att den kommer nog snart igen, min kropp ska bara våga lita på sig igen..... Är det någon annan ute i "rymden" som har samma problematik som mig, hos många andra bloggare som jag läser så har eran mens kommit tillbaka. Börjar att bli lite orolig att det är något allvarligt fel och vet inte riktigt vad jag ska göra.... Vad tycker ni???? Borde inte min mens ha kommit tillbaka???

Tacksam för era synpunkter :)
Nu ska jag till arbetet och ikväll ska jag krypa ner i soffan tillsammans med sambon (och katterna) och äta massor av glass :)

3 kommentarer:

  1. Jag tror också att det kan ta ett bra tag innan kroppen stabiliseras och mensen kommer tillbaks. Ha tålamod, den kommer nog så snart vikten och ditt välmående är lite mer stabilt! Kram, och kämpa på!

    SvaraRadera
  2. Jag har samma problem, snart över två år sen som jag hade den. Annars har den alltid kommit tillbaka vid en viss vikt. Jag är också lite orolig. :(.

    SvaraRadera
  3. tänkt inte på det på ett tag så stressas inte kroppen av tankarna....jag har oxå varit inlagd i lund? vem hade du som beh? //kristin

    SvaraRadera